Akustikprodukter

IAC Acoustics A/S er forhandler af diverse almindelige akustikprodukter. Ud over vores egne helt unikke produkter, forhandler vi også produkter fra Paroc, Absoflex, Ecophon og Jârven. Her på siden har vi valgt at vise de produkter som vi mener er de bedste, taget pris, udseende og ydelse i betragtning.

IAC Varitone

IAC Varitone er et akustisk absorptionspanel designet til at absorbere lyd og distrahere ekko. Panelet har en lydabsorberende kerne og en perforeret ståloverflade, der skærmer lydabsorbenten fra slag og stød. Det lydabsorberende panel benyttes typisk som vægpanel og fås i 50mm og 100mm tykkelse, hvor 100mm modellen absorberer lidt bedre ved de lave frekvenser. Panelet fås i op til 3,6 meters længde.

IAC Absorbtion Systems
384 KB Download
IAC Varitone Brochure
413 KB Download

IAC Ro/Ro

IAC Ro/Ro er et ophængningssystem til hygiejnebafler, specielt udviklet til levnedsmiddel og medicinalindustrien. Bafler ophængt i IAC Acoustics A/S' Ro Ro ophængningssystem er monteret med kørevogne, som kører på et skinnesystem direkte monteret under loftet. Baflerne er indbyrdes forbundet, så man kan trække dem hen til et udvalgt område i produktionslokalet, hvor rengøring og vedligehold kan foregå.

IAC Datasheet RO-RO
1.3 MB Download

Paroc Buller Bevel

Buller Bevel fra Paroc er et meget populært produkt der tilbyder hurtig akustikregulering til en pris der er til at forstå. Pladerne kan limes direkte på væg og loft og behøver ingen skinnesystemer eller mekanisk befæstelse. Pladerne er 1200x600x40 mm og som standard er alle overflader hvide. Pladerne har en brækket kant, der gør, at de kan sættes op direkte ved siden af hinanden uden at tande. Hurtig levering.

Parafon Buller Bevel
439 KB Download

Paroc vægbeklædning

Parafon wall panel er efter vores mening et fantastisk godt produkt. Vægbeklædningen med slugger overflade leveres i store plader på 2700x1200x40 mm, som så skæres til ved montagen og monteres i top og bundskinne. Produktet tåler i den grad slag og stød og er særdeles nemt at rengøre med sin smudsafvisende overflade. Produktet leveres i hvid, grå og sort.

PARAFON Wall Panel
582 KB Download

Paroc Classic

Parafon classic er en akustikplade til nedhængte lofter. Pladen har gode absorptionskoifficienter og høj lysrefleksion. Velegnet til kontorer, undervisningslokaler og erhvervsbyggeri generelt. Produktet leveres i mange tykkelser, størrelser og farver og ligeledes med kant A og kant E. Parafon Classic er et sikkert valg til ethvert kontor.

Parafon Classic
615 KB Download

Paroc Foliebaffel

Parafon foliebaffel er en akustisk absorbent egnet til brug i levnedsmiddel- og medicinalindustrien. Foliebaflerne kan monteres individuelt i wire eller S-kroge, således at der stadig er adgang til tekniske installationer og lys kan komme ind i bygningen. Folien er lavet af PE og er tilsat en smule UV hæmmer, der forlænger dens levetid.

IAC Foliebaffel Type 1
1.1 MB Download
IAC Foliebaffel Type 2
2.6 MB Download

Absoflex Flex

Absoflex Flex er en moderne akustikplade til montage direkte på væg. Produktet leveres i mange størrelser og farver. Vi mener, det er det produkt, der fremstår flottest i forhold til andre lignende produkter. Det kan endda bruges som opslagstavle. Produktet er 54 mm tykt, hurtigt at montere og yderst dekorativt, samt ser flot ud når det kombineres i forskellige farver

Absoflex Flex Datablad
1 MB Download
Absoflex Flex Montagevejledning
44 KB Download

Absoflex kontorskærm

Absoflex kontorskærm er en typisk kontorskærm. Vi mener, at denne er bedre end andre støjskærme, idet skærmen rent faktisk både absorberer lyden og stopper lyden fra at gå igennem. Den fås med lys træramme og med malet træramme. Endvidere fås den i mange forskellige farver og størrelser. Et stort udvalg af tilbehør muliggør forskellige sammenstillinger.

Absoflex Kontorsstøjskærm Datablad
1.9 MB Download

Absoflex industriskærm

Absoflex industriskærm er den nye generation af støjskærme til værksteder og daginstitutioner. Den er robust, enkel, pæn og tåler slag og stød og kan løse akustik- og støjproblemer rigtig mange steder. Ideel som rumdeler. Produktet fås i mange forskellige farver samt størrelser og med et stort udvalg af tilbehør, der muliggør mange forskellige sammenstillinger.

Absoflex Industristøjskærm Datablad
370 KB Download

Absoflex lydgardin

Absoflex lydgardin med stofoverflade er nok det eneste af den type produkt i Nordeuropa, hvor æstetikken er nøje indtænkt. Produktet er unikt og ikke blot stopper det lyd, men absorberer også lyd. Ideelt som rumdeler eller i soveværelser, når man vil lukke støj og lys ude over natten. Fås i mange farver og størrelser.

Absoflex Lydgardin Datablad
400 KB Download
Absoflex Lydgardin Montagevejledning
162 KB Download

Giv os et kald!

Hør hvordan vi kan hjælpe
dig og din virksomhed!

Skriv til os!

Få hjælp til lyd-, støj- og vibrationsdæmpning.

 Krævede felter