Akustikpaneler

Akustikpaneler er designet til at absorbere lyd og distrahere ekko. De lydabsorberende paneler benyttes typisk som væg- eller loft paneler og er med til at give god akustik i et rum.

IAC Varitone Akustikpanel

IAC Varitone™ er et akustisk absorptionspanel designet til at absorbere lyd og distrahere ekko. Panelet har en lydabsorberende kerne og en perforeret ståloverflade, der skærmer lydabsorbenten fra slag og stød. Det lydabsorberende akustikpanel benyttes typisk som vægpanel og fås i 50mm og 100mm tykkelse, hvor 100mm modellen absorberer lidt bedre ved de lave frekvenser. Varitone™ akustikpanel fås i op til 3,6 meters længde.

IAC Varitone Brochure
413 KB Download

IAC Absorbatone Akustikpanel

Absorbatone™ er en række stofbeklædte akustik paneler specielt designet til at reducere og kontrollere efterklangstid. Absorbatone™ er blevet uafhængigt testet til ISO 354 og er klassificeret i henhold til ISO 11654. Absorbatone™ akustikpanel er tilgængelig i forskellige standard størrelser, men akustik panelerne kan også specialfremstilles i størrelser op til 1200mm x 2400mm.

IAC Absorbtion Systems
384 KB Download

IAC Impact Resistant Akustikpanel

IAC Impact Resistant Akustikpanel er vægbeklædning med slugger overflade. Akustikpanelerne leveres i store plader på 2700x1200x40 mm, som skæres til ved montagen og monteres i top og bundskinne. Panelet tåler slag og stød og er særdeles nemt at rengøre med sin smudsafvisende overflade. Produktet leveres i hvid, grå og sort.

IAC Impact Resistant Acoustic Panel
4.5 MB Download

IAC Lydabsorberende plader

IAC Lydabsorberende plader er en moderne slags akustikplade til montage direkte på væggen. Produktet leveres i mange størrelser og farver. De lydabsorberende plader er 54 mm tykke, hurtige at montere og yderst dekorative, samt ser flot ud når de kombineres i forskellige farver. Det kan endda bruges som opslagstavle.

IAC Sound-absorbing panels
4.2 MB Download

Giv os et kald!

Hør hvordan vi kan hjælpe
dig og din virksomhed!

Telephone Number IAC Acoustics

Skriv til os!

Få hjælp til lyd-, støj- og vibrationsdæmpning.