iac mesh type jet blast barrier ændrer retningen på jetstrømmen fra jetmotorer

Mesh Type Jet Wake Barrier

Jet Wake barrieres er en sikkerhedsanordning, der omdirigerer højenergi udstødning fra en jetmotor for at forhindre skader og kvæstelser. Strukturen skal være stærk nok til at modstå varme og luftstrømme med høj hastighed samt den støv og snavs, der bæres af den turbulente luft.

Fordele ved Mesh Type Jet Wake Barrier

IAC Acoustics A/S' Mesh Type Jet Wake Barrier udmærker sig ved at have et særlig metal net der afleder jet blast og spreder den opad i en vinkel på mellem 60º og 80º. Idet jetstrømmen kører igennem barrieren, blandes den med den omkringliggende luft, som både køler luften og sænker dens fart.

En anden fordel ved vores Mesh type Jet wake Barrier er, at man kan se igennem den, hvilket sikkerhedsmæssigt har stor betydning. Idet man så kan se og høre, at der er et fly på den anden side.

Mesh Type fås også i en version, hvor den ikke hælder 90 grader men står direkte vertikalt mod underlaget som en almindelig væg.

Rated til:

  • Taxi
  • Breakaway

Jet Blast Barriers og Blast deflectors

Jet Wake Barriers går også under betegnelser såsom:

  • Jet blast barriers
  • Jet blast deflector
  • Jet deflector
  • Jet wash barriers
  • Jet deflectors

IAC Jet Wake Barriers er malet i de godkendte aeronautiske farver rød og hvid i overensstemmelse med kravene i de internationale retningslinjer CAA. Barrieren er fremstillet af galvaniseret stål og har et æstetisk pænt udtryk.

IAC Jet Wake Barriers hælder 30º og er 3m høje. Barriererne kan enten fastgøres direkte til jorden eller monteres på betonblokke, der kan flyttes på plads af en gaffeltruck. Barrieren leveres flad, pakket på paller fra fabrikken og samles direkte på stedet med standardværktøj. Desuden er den modulopbygget og let at flytte.

Barriererne er blevet testet i vindtunnel ved INTA aerodynamik laboratorium i Torrejon. Denne type Jet Blast Deflector fungerer effektivt i vindhastigheder på mindst 130 km/t.

IAC Aviation
1.6 MB Download

Giv os et kald!

Hør hvordan vi kan hjælpe
dig og din virksomhed!

Skriv til os!

Få hjælp til lyd-, støj- og vibrationsdæmpning.

 Krævede felter