Vibrations­dæmpende plader

IAC Acoustics har plader i PUR og gummi til vibrationsisolering af maskiner og gulvkonstruktioner.
Til flydende gulve beregner vi brikstørrelser og kan levere tegninger med placering af brikkerne, vi kan også stå for montage af støbeformen/undergulvet.

Du kan se en film om flydende gulve til Nordisk Films Biografer i Waves Shoppingcenter, Hundige, herunder eller læse mere om Flydende gulv fra IAC Acoustics.

Vibrationsdæmpende plader af typen VIKAFOAM PUR

VIKAFOAM VF

VIKAFOAM PUR materialet har gode vibrationsdæmpende egenskaber, fremragende kemikaliebestandighed og lang levetid. VIKAFOAM vibrationsdæmpende plader bruges derfor også i byggesektoren til at vibrationsisolere hele bygningssektioner fra hinanden.

VIKADYN vibrationsdæmpende plader for ekstra god vibrationsisolering

VIKADYN VD

VIKADYN vibrationsdæmpende plader giver ekstra god vibrationsisolering. VIKADYN har større tilladelig nedbøjning og dermed lavere egenfrekvens.

Vibrationsdæmpende gummiplader til vibrationsisolering

Gummiplader

Vibrationsdæmpende gummiplader kan benyttes til vibrationsisolering af større, tunge maskinopstillinger, f.eks. værktøjsmaskiner, trykkerimaskiner, tekstilmaskiner, elevatorspil og lignende. Gummipladerne kan lægges i lag for at opnå en bedre dæmpning.

VIKACELL til flydende gulve med store krav til lydisolering

VIKACELL

VIKACELL er en mikrocelle opbygget elastomer, som er ekstra fleksibel, og kan klare op til 75% - 80% komprimering uden skade på materialet. VIKACELL anvendes ofte som klodser tilpasset bæreevnen og kravene til isoleringens effektivitet.

Giv os et kald!

Hør hvordan vi kan hjælpe
dig og din virksomhed!

Telephone Number IAC Acoustics

Skriv til os!

Få hjælp til lyd-, støj- og vibrationsdæmpning.