Rum med særlige akustiske krav

lyst rum med hårde overflader der reflekterer lyden

Efterklangsrum

Efterklangsrum, også kaldet et lydhårdt rum, er kendetegnet ved at have utrolig lang efterklangstid modsat et lyddødt eller ekkofrit rum, som har tæt på ingen efterklangstid. IAC Acoustics A/S bygger lydhårde rum der gør det muligt at måle iht. ISO 354.

EMI/RF afskærmet rum med gul dør og et vindue

EMI/RF-beskyttede rum

IAC Acoustics A/S har stor erfaring med Faraday bur installationer, og vores løsning udmærker sig ved ikke blot at have en høj EM/RF-afskærmning, men også en høj akustik dæmpning. Læs mere om vores Level 1, Level 2, Level 3 niveauer for EMI/RF-beskyttelse, som helt unikt kan kombineres med høje krav...

lydtæt lokale til forhør med bord og stole

Forhørslokale

Forhørslokaler med mulighed for fortrolige samtaler er en opgave for IAC Acoustics A/S. Vi tilbyder behagelige omgivelser til selv den mest ubehagelige situation.

Aflytnings og spionage sikre rum

Hemmelige rum

Aflytnings og spionage sikre rum er en niche som IAC Acoustics A/S har specialiseret sig i. Rummene benyttes til opbevaring af fortrolige dokumenter og samtaler mellem sikkerhedsgodkendte officerer og embedsmænd.

gnaver med høretelefoner på ørene i rum til dyreforsøg

Rum til dyreforsøg

Forsøg med dyrs hørelse og forsøg hvor dyr ikke må forstyrres af udefra kommende lyde kan foretages i rum fra IAC Acoustics A/S. Dyrs høretærskel ligger forskudt fra race til race, men ved enkelte ændringer kan vi justere faciliteter, der normalt er tiltænkt mennesker og maskinel, til at være egnede...

Giv os et kald!

Hør hvordan vi kan hjælpe
dig og din virksomhed!

Telephone Number IAC Acoustics

Skriv til os!

Få hjælp til lyd-, støj- og vibrationsdæmpning.