Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies - se vejledning!
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Vi bruger Google Analytics til at forstå, hvordan vores besøgende bruger vores website. Hvis du ikke har givet dit sammentykke til andet, så gøres dette helt anonymt (ved at maskere din IP). Du kan læse mere om, hvordan Google bruger dine personlige informationer her. Du kan også slå Google Analytics helt fra på tværs af hjemmesider her.

grav-site-1349d21

  • Formålsbeskrivelse: Websitets tekniske platform der registrerer generel brugeradfærd.
  • Data sendes til: Danmark
  • Udbyder: iac-nordic.dk
  • Type: HTTP
  • Udløb: Session

gwcc

  • Formålsbeskrivelse: Uklassificeret.
  • Data sendes til: USA
  • Udbyder: iac-nordic.dk
  • Type: HTTP
  • Udløb: 3 mdr.

_ga

  • Formålsbeskrivelse: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.
  • Data sendes til: USA
  • Udbyder: iac-nordic.dk
  • Type: HTTP
  • Udløb: 2 år

_gat

  • Formålsbeskrivelse: Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren
  • Data sendes til: USA
  • Udbyder: iac-nordic.dk
  • Type: HTTP
  • Udløb: Session

_gid

  • Formålsbeskrivelse: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.
  • Data sendes til: USA
  • Udbyder: iac-nordic.dk
  • Type: HTTP
  • Udløb: Session

ads/ga-audiences

  • Formålsbeskrivelse: Anvendes af Google AdWords til at gentage annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil konvertere til kunder baseret på den besøgendes online brugeradfærd på tværs af websteder.
  • Data sendes til: USA
  • Udbyder: google.com
  • Type: Pixel
  • Udløb: Session

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, firma, e-mail, telefonnummer og evt. adresse. Det vil typisk være i forbindelse med henvendelse via vores mail-form på alle sider.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@iac-nordic.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

IAC Acoustics A/S

Jernholmen 44
DK-2650 Hvidovre
Telefon: +45 36 77 88 00
Email: mail@iac-nordic.dk

Giv os et kald!

Hør hvordan vi kan hjælpe
dig og din virksomhed!

36 77 88 00

Skriv til os!

Få hjælp til lyd-, støj- og vibrationsdæmpning.

 Felt skal udfyldes!