Løsning af opgaver inden for audiometri, testfaciliteret, maskinstøj og lydstudier

Eksperter i støj, akustik og vibrationer

IAC Acoustics A/S er et firma med speciale i støj, akustik og vibrationer. IAC Acoustics A/S er et selvstændigt aktieselskab under IAC Greentec Acoustics, og beskæftiger i dag ca. 15 medarbejdere på kontoret i Hvidovre. Fra kontoret i Hvidovre har vi ansvaret for hele det Skandinaviske marked. I det store perspektiv er IAC Acoustics gruppen repræsenteret med selskaber i Storbritannien, Danmark, Tyskland, Australien og Kina.

Fagfolkets foretrukne leverandør af produkter til vibrationsdæmpning

Specielt for den danske afdeling gælder at vi har eget lager og egen produktlinje med vibrationsdæmpningsprodukter. Denne vibrationstekniske afdeling er tidligere kendt som VIKAS. VIKAS har gennem årtier været fagfolkets foretrukne leverandør af vibrationsdæmpere og vibrationsdæmpende plader. VIKAS har en stribe produkter i markedets højeste kvalitet og i gennemtænkt brugsdesign. Vikas er desuden IAC Gruppens videnscenter indenfor vibrationsdæmpning.

Stærkt produkt portefølje indenfor støj- og akustikprodukter

IAC Acoustics udmærker sig ved at have et stærkt produkt portefølje med produkter såsom døre, vinduer, paneler lyddæmpere, vibrationsdæmpere mm med ekstrem høj ydelse. Disse produkter er utvivlsomt de bedst dokumenterede, mest afprøvede og højst ydende produkter på markedet.

Med vores produkter er vi i stand til at løse stort set alle opgaver inden for audiometri, testfaciliteret, maskinstøj, lydstudier mm.

I dag er IAC Acoustics gruppen en af de førende internationale udbydere af støj- og akustikprodukter.

Vor vision

At være globalt anerkendt som verdens mest troværdige leverandør af støjdæmpningsprodukter og akustiske systemer.

Vor mission

At skabe en verden af stilhed.

Vore værdier

Værdierne beskriver vores holdninger og adfærd ved udførelsen af vores arbejde. Disse værdier understøtter en fortsat bæredygtig vækst, som ligger i tråd med vores strategiske målsætninger.

Giv os et kald!

Hør hvordan vi kan hjælpe
dig og din virksomhed!

Skriv til os!

Få hjælp til lyd-, støj- og vibrationsdæmpning.

 Krævede felter