Støjdæmpning af maskine med støjindkapslinger

Støjdæmpning af maskiner

Støjdæmpning af maskiner og reduktion af maskinstøj er af afgørende betydning for arbejdsmiljøet, produktiviteten og trivslen på arbejdspladser. Høje lydniveauer kan forårsage stress, høreskader og nedsat koncentrationsevne hos de ansatte, og derfor er det vigtigt at implementere støjdæmpende løsninger.

IAC Acoustics tilbyder et bredt produktsortiment indenfor støj, akustik og vibrationer. Her fokuseres på nogle af de vigtigste produkter til støjdæmpning af maskiner og maskinstøj: støjindkapslinger og støjskærme.

Reducer maskinstøj med støjindkapslinger

Støj- og maskinindkapslinger er en af de mest effektive metoder til støjdæmpning. Maskinindkapslinger fungerer som en beskyttende skal omkring maskinen og reducerer effektivt støjen direkte ved støjkilden udspring. IAC Acoustics’ støjindkapslinger, kan bygges som Moduline støjindkapsling som er et byggesystem udviklet specifikt til at dæmpe støj eller Access Line maskinindkapsling som er udviklet specielt med henblik på at give adgang til en maskine fra mange sider. Begge byggesystemer er lavet af materialer med høj lydisoleringsevne og designet til at minimere støjudslip. Byggesystemerne er af kraftig kvalitet og er lette at vedligeholde, hvilket gør dem til en god og praktisk løsning i mange industrier. Støjindkapslingerne tilpasses altid individuelle maskiner og processer for at sikre optimal støjdæmpning. Moduline støjindkapsling kan derudover leveres med lydvinduer, lyddøre mm., der ligesom indkapslingen er udviklet til at dæmpe mindst lige så meget støj som panelerne.

Støjdæmpning af maskiner med støjskærme

Støjskærme er en anden effektiv løsning til støjdæmpning. Støjskærme fungerer som barrierer mellem en støjkilde og et boligområde, eller et arbejdsområde. IAC Acoustics A/S' egen støjskærm IAC Noishield er særlig egnet til at dæmpe lavfrekvent eller usædvanligt høje støjniveauer. IAC Noishield støjskærm kan designes i op til 12 meters højde og benyttes oftest i industrielle sammenhænge, hvor almindelige støjskærme ikke er kraftige nok. Støjskærme er effektive til at reducere støj, der breder sig i luften og kan tilpasses specifikke maskiner eller arbejdsområder.

IAC Acoustics tilbyder også en indendørs mobil akustisk skærm IAC NoiScreen, som kan bruges til værksteder og alle industrielle produktionsområder. Den er robust, enkel, tåler stød og kan løse akustik- og støjproblemer mange steder. Endvidere absorberer den støj fra begge sider.

Støjgrænser på arbejdspladser

Det er vigtigt at bemærke, at støjdæmpende produkter ikke kun gavner medarbejdernes sundhed og trivsel, men også kan bidrage til at overholde lovgivningen om støjgrænser på arbejdspladser. Ved at implementere disse produkter kan virksomhederne skabe et mere behageligt og produktivt arbejdsmiljø, samtidig med at de sikrer deres medarbejderes trivsel.

Giv os et kald!

Hør hvordan vi kan hjælpe
dig og din virksomhed!

Telephone Number IAC Acoustics

Skriv til os!

Få hjælp til lyd-, støj- og vibrationsdæmpning.