Støjdæmpning af ny transformerstation

Støjdæmpningskit til varmepumper

Varmepumper er et populært valg af varmekilde, blandt andet i parcelhuskvarterer og kolonihaver. Men mange ved ikke, at det kan have stor betydning ift. støj, om varmepumpen er korrekt placeret og monteret. Med et støjdæmpningskit kan støj og vibrationer fra varmepumper reduceres med op til 26 dB (90%).

Støjdæmpning af varmepumpe

Støj eller larm fra en varmepumpe stammer fra ventilatoren eller kompressor enheden. For at undgå varmepumpe støj kan man blandt andet undersøge, om varmepumpen er korrekt placeret og monteret.

En særlige udfordring ved at vibrationsdæmpe varmepumpe støj er, at varmepumpens vægt er ulige fordelt på fødderne. Dette tager et støjdæmpningskit fra IAC Acoustics højde for, da vibrationsdæmperne er tilpasset varmepumpens vægt.

Mange montører bruger allerede støjdæmpningskittet fra IAC Acoustics til at vibrationsisolere varmepumper ved nye installationer, men kittet kan også eftermonteres, hvis man oplever problemer med støj.

Støjdæmpningskit til varmepumpe

IAC Acoustics anbefaler FDHL støjdæmpningskit til støj- og vibrationsisolering af varmepumper. De tre forskellige støjdæmpningskit indeholder fire stk. vibrationsdæmpere og er specielt egnet til genveksanlæg, varmepumper, små ventilatorer og aircondition anlæg, der vejer op til 120 kg.

Støjdæmpningskittet findes til anlæg i nedenstående tre vægtklasser:

Læs mere om FDHL støjdæmpningskit til varmepumper.

FDHL støjdæmpningskit til varmepumper i forskellige vægtintervaller

FDHL støjdæmpningskit til varmepumper i vægtinterval 50-80kg

FDHL støjdæmpningskit til varmepumper i vægtinterval 70-120kg

Giv os et kald!

Hør hvordan vi kan hjælpe
dig og din virksomhed!

Skriv til os!

Få hjælp til lyd-, støj- og vibrationsdæmpning.